Aurelia Cristea

Aurelia Cristea, candidata PSD pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, vine cu un plan complex, dar format din multe proiecte simple și ușor realizabile, care va îmbunătăți viața tuturor clujenilor.

În viziunea Aureliei Cristea, Cluj-Napoca va deveni un oraș policentric, în care cetățenii nu vor mai fi nevoiți să traverseze orașul până în centru pentru a își rezolva problemele. Toate serviciile publice vor fi aduse în cartiere, care vor avea fiecare zone pietonale, terase, creșe, grădinițe, școli și servicii medicale.

Traficul va fi rezolvat prin mai multe proiecte, câteva mai complexe și care necesită viziune de termen lung: va crea centre Park & Ride, rețeaua de tramvaie va fi extinsă până în Florești, va construi Centura de Sud și de Nord și va conecta orașul la Autostrada Transilvania.

De asemenea, administrația publica va promova un dialog cu mediul economic și cel academic și va susține colaborarea cu ONG-uri și cultele religioase. Aurelia Cristea vrea să susțină viața culturală, prin amenajarea de spații de vernisaje și prin promovarea școlii de arte de la Cluj.

Produs de GAZETA PRODUCTION SRL, la comanda PSD – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ CLUJ, Cod mandatar financiar: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.