Beatrice Ungureanu (Bettyshor) și Roxana Țuțu, cele două femei bătute în ring de Sorin Ion au primit câte 5.000 de euro fiecare de la organizatorii galei de lupte.

În cadrul galei RXF46 a avut loc un meci cu totul inedit, în care două femei au înfruntat un bărbat corpolent, pe Sorin Ion, cel devenit celebru în urmă cu mai bine de 14 ani, când a fost implicat într-un conflict violent în cartierul bucureștean Rahova.

Lupta a fost imposibil de privit. Vreme de 5 minute, „Perversul de pe Târgu Ocna” le-a cărat pumni și picioare celor două femei, spre deliciul publicului și al comentatorilor

După luptă, Sebastian Vieru, organizatorul galelor RXF, a afirmat pentru GSP.ro că „nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei. E un show, un trend mondial. Noi le-am propus acest lucru, ele au acceptat”.

Roxana Țuțu, una dintre cele două femei care au intrat în meci, cunoscută după ce a participat la emisiunea „Casa iubirii”, nu luptase niciodată în ring până la meciul de miercuri seară.

Ea a descris pentru canalul WOWnews cum se simte după ce a încasat pumni și picioare de la adversarul din ring: „De parcă aș fi desfigurată! Bettyshor a fost un pic mai răuț, dar o să fie bine cu siguranță”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.