Un bărbat din Cluj cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc după ce în seara de 1 iunie a fost prins în flagrant delict în Cluj-Napoca.

Bărbatul ar fi deținut asupra sa, în scopul comercializării, diferite cantități de canabis, rezină de canabis și mai multe timbre LSD. Ulterior, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate aproximativ 74 de grame de canabis, 51 de grame de rezină de canabis, 19 grame de canabis în amestec cu tutun, un gram de amfetamină și 5,5 grame de substanță care conține ketamină, un grinder, precum și alte dovezi.

Anchetatorii arată, pe baza probelor, că din decembrie anul trecut și până să fie prins acesta ar fi deținut și comercializat în mod repetat diferite cantități de canabis, cu 50 de lei pentru un gram. În 2 iunie, după depistarea în flagrant, procurorii DIICOT au dispus reținerea bărbatului, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Sursa: Actual de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.