Un autoturism, care se afla pe sensul de circulație Turda-Gilău, a luat foc azi-nopate, în jurul orei 00:00, în dreptul localității Sădulești. La fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului Turda, care au găsit mașina în flacări. Pentru a stinge incendiul, echipajele au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă. 

 „Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a distrus un autoturism pe A3, în apropierea localității Săndulești.
La fața locului a acționat o autospecială cu apă și spumă.  Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele care au dus la acest incident. Se pare că, cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unei defecțiuni la compartimentul motor.
Din fericire, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale”, au relatat ISU Cluj

1 COMENTARIU

  1. Treba cu luatul foc al mașinilor e ciudată. Fie pun ceva în carburanți, fie e vorba de jmecheria cu asigurările. Chiar dacă-i a doua se fac că nu văd ca să acopere treaba cu luatul foc al bateriilor de pe electrice; vedeți, cele pe petrol iau foc mai des decît ultimul răcnet al tehnologiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.