imagine reprezentativa

Elevul care anul trecut a înjunghiat o profesoară de japoneză a fost condamnat la 7 ani de închisoare și la plata unor daune de 50.000 euro.

 Pentru că este minor, elevul nu va fi încarcerat într-un centru de detenție destinat condamnaților care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Hotărârea instanței nu este definitivă. Adolescentul, în prezent în vârstă de 17 ani, a fost găsit vinovat pentru trei infracțiuni: tentativă la omor calificat, tulburarea ordinii și liniștii publice și port fără drept de obiecte periculoase.

Profesoara Raluca Puchean în vârstă de 26 de ani, a fost atacată cu un cuțit, în timpul orei, în timp ce împărțea niște foi pentru a le da elevilor o lucrare de control. Aceasta a avut o plagă superficială care a necesitat sutură, au explicat medicii de la Spitalul Universitar care au preluat-o. Ea a fost consultată de o echipă multidisciplinară şi nu a necesitat internare. 

Înainte de ora de Japoneză, mai mulți adolescenți au discutat pe un grup de WhatsApp dacă să chiulească sau nu. Elevul care a atacat-o a scris: „Ar merita să o omor?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.