fete dispărute

Două surori din comuna Baciu au fost date dispărute și sunt căutate de către familie și autorități, după ce acestea au plecat de acasă joi seara și nu s-au mai întors, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, prin cluj24.ro. Este vorba despre Naica Daria Maria, de 11 ani, și sora sa Naica Roxana Daniela, de 14 ani.

„La data de 12 iulie, în jurul orei 14.10, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că NAICA DARIA MARIA și NAICA ROXANA DANIELA, vârstă de 11 ani, respectiv 14 ani, din comuna Baciu, au plecat de la domiciliu la data de 11 iulie a c, în jurul orei 19.00 și nu au revenit până în prezent”, transmite IPJ Cluj.

Semnalmente Naica Roxana Daniela: înălțime aproximativă 1,54 m, circa 45 de kg, păr blond, lung, cu șuvițe deschise, ochi albaștri. La momentul plecării purta top gri, fustă neagră și adidași albi.

Semnalmente Naica Daria Maria: înălțime aproximativă 1,45m, circa 35 de kg, păr castaniu, ochi albaștri. Era îmbrăcată cu un tricou negru, pantaloni scurți de culoare albastru deschis și pantofi sport negri cu imprimeu în formă de inimioare.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acestea sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.