Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. De asemenea, un alt candidat este Mircea Geoană care, în momentul de față este independent.

”Vreţi să vă dau o ştire? În momentul de faţă, sigur, ar trebui să am o decizie a partidului, să am o decizie în Consiliul Naţional, dar în momentul de faţă – dacă tot aţi venit până la Washington şi suntem aici, în această vâltoare a tot ceea ce se întâmplă şi în Statele Unite şi în România – voi candida pentru că sunt preşedintele Partidului Naţional Liberal, dar, înainte de toate, trebuie să obţin aprobarea partidului şi de aceea, în perioada imediat următoare, ca să nu mai lăsăm loc la discuţii, voi merge în toate filialele PNL să îmi câştig încrederea şi votul de la Partidul Naţional Liberal”, a declarat Nicole Ciucă, într-un interviu televizat.

El s-a declarat convins că proiectul unui candidat comun al PSD şi PNL ”nu mai poate să se deruleze”.

”În acest moment, tot acest proiect (al unui candidat comun al celor două mari partide – n. r.) nu mai poate să se deruleze. Sigur, sunt convins că avem cu toţii şi răbdarea şi înţelepciunea să asigurăm stabilitatea ţării şi să guvernăm”, a susţinut liderul liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.