În șituația în care drumul care tranzitează Valea Oltului este închis, au apărut acuzații că mai mulți șoferi au dat șpagă ca să tranziteze această rută. Printre ”norocoși” se numără și clujenii, potrivit unor informații.

Pe diverse rețele de socializare circulă o informație potrivit căreia dacă vrei să tranzitezi Valea Oltului în timpul zilei, fără să fii riveran, trebuie să „cotizezi” cu o taxă de câteva sute de lei direct la „omul ca paleta”, fără să se menționeze dacă acest aspect e valabil la unul sau la ambele capete ale zonei supuse interdicției.

”Asta e țara încare trăim! Cei care își permit să dea șpagă pot circula pe Valea Oltului. În fața mea era un grup de trei mașini cu numere de Cluj care au fos lăsate să intre pe Vala Oltului. Dintr-un jeep Grand Cherokee cu numere de Cluj am văzut cu ochii mei cum a coborât un grăsan care i-a întins băiatului cu paleta o bancnotă de 500 de lei și i-a lăsat pe toți să treacă deși era 6.30 ! Cui să te plângi și ce să mai zici, că mașina poliției era goală și cu girofarul pornit!!! Asta-i țara în care trăim și ne-o merităm”, spune un șofer nemulțumit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.