Comisarul șef Constantin Ilea se reîntoarce la Inspectoratul de Poliție al județului Cluj, de această dată în calitate de șef.

Ilea, fost adjunct al IPJ Cluj, a ocupat în ultimele luni funcția de comandat șef al IPJ Maramureș.

Dar iată că, printr-o conjunctură de evenimente favorabile, acesta ajunge să ocupe postul pe care și l-a dorit, respectiv cel de comandant șef al IPJ Cluj.

Postul a rămas liber după ce comisarul Mihai Rus a fost acuzat că a încercat să mușamalizeze faptul ca a fost prins băut la volan pentru a nu rămâne fără carnet.

Constantin Ilea a mai ocupat funcția de comandant șef interimar și în 2018, dar și anul trecut după demiterea fostului comandant Mircea Rus.

ziardecluj.ro

2 COMENTARII

  1. Conducerea de la cadastru cluj oameni pusi de el sa poata face manevre el si gasca pe care o sustine. La primarie ia dat ordin la boc sa angajeze personal in locuri cheie, din nou pt control. Notarita din mihai viteazu care face falsuri in contracte, el ia rezolvat licenta, aia de aia are tupeu si i si permite

  2. Acest personaj..a dat examen vreodată în viață lui…ca parca aceste posturi se ocupa în urma unor EXAMENE..sau tot interimat de-o viață…..!!!ca sa-vedem și noi VALOAREA????sau poate ne explica care este relația sa cu patronul de la Premier(CINE PE CINE CONTROLEAZA) din Cluj-Valcele..da da Ala care construit sub firele de înaltă tensiune sala de nunți, Piscina, Motel, etc etc??ca cică ar fi fost la nunta fiului acestuia sâmbătă…..(dacă bine se tine minte ginerică a fost arestat pentru FURT în Austria n.a.si mai are și alte Belele omul)..împreună cu anumiți magistrați indoielnici din Cluj și alte județe plus tot felul de oameni certați cu legea….EEEE și te miri de ce scapă beizadelele!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.