Deputatul clujean Radu Moisin a declarat într-o emisiune a publicației Ziua de Cluj că preferă ca PNL să păstreze alianța cu PSD în locul unei coaliții de dreapta, care s-ar baza pe USR. El se referă la viitorul Guvern care va fi format în urma alegerilor parlamentare care vor avea loc la sfârșitul anului.

Mie nu îmi inspiră deloc încredere o asemenea reconstrucție a coaliției de guvernare. Nici nu cred că este posibil, ei au avut un scor mic la alegerile din 9 iunie. Varianta optimă ar fi ca PNL să obțină un scor atât de bun încât să nu aibă nevoie de altă forță politică, în afară de UDMR. Este un scenariu idealist, dar puțin probabil. Scenariul următor ar fi probabil păstrarea actualei coaliții de guvernare cu cei de la PSD”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Radu Moisin.

Contextul acestei afirmații constă în declarațiile pe care președintele PNL, Nicolae Ciucă le-a făcut zilele trecute, acesta afirmând că „m deschis dialogul pentru o astfel de punere laolaltă a forțelor politice de dreapta”.

Într-o conferință de presă din iulie în care își prezenta activitatea de deputat, Radu Moisin a criticat atât modul în care guvernul a programat alegerile, fără a se consulta cu Parlamentul, cât și datele alese în sine, susținând că suprapunerea lor cu 1 decembrie este o greșeală.

Citește și: Pintea Mugurel, membru al Bisericii Penticostale, şi-a falsificat diplomele de bacalaureat şi de licenţă – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.