Răzvan Petruș, polițist în cadrul IPJ Cluj, a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru viol și trebuie să plătească victimei daune morale în valoare de 8.000 de euro. Decizia nu este definitivă.

Conform martorilor, în data de 12 noiembrie 2022, Petruș a participat la o petrecere și, în jurul orei 01:00, a intrat în camera unde dormea victima și a violat-o, profitând de faptul că aceasta nu putea să își exprime voința.

Răzvan Petruș este în prezent arestat preventiv într-un alt dosar, fiind prins drogat la volanul unei mașini neînmatriculate. Pe 6 iulie, polițiștii din Florești l-au oprit pentru control și au descoperit că acesta era sub influența substanțelor psihoactive.

Instanța a dispus interzicerea mai multor drepturi pentru Petruș, inclusiv dreptul de a ocupa funcții publice și de a se apropia de victima sau de martori. De asemenea, el este obligat să se prezinte periodic la organele judiciare și să nu părăsească țara fără permisiunea instanței. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.