Partidul Național Liberal a cheltuit până acum două milioane de euro pentru a promova pe panouri publicitare cartea scrisă de către Nicolae Ciucă, președintele partidului, iar până la finalul anului PNL va mai plăti odată această sumă, costul total fiind de patru milioane de euro, transmite snoop.ro.

Conform acestei anchete, PNL cheltuie acești bani publici pentru a îl promova pe Nicolae Ciucă pe tot parcursul anului, inclusiv și pe parcursul campaniilor electorale, lucru care este interzis prin lege. Dar prin faptul că este promovată cartea sa, „Un ostaș în slujba țării” și nu candidatura, PNL fentează legea electorală, care i-ar fi interzis să aibă panouri publicitare în campania pentru alegerile locale și europarlamentare.

Conform sursei menționate, PNL plătește pentru 400 de panouri publicitare outdoor pe cartea lui Ciucă, care apare cu fața pe copertă. În total, sunt 762 de afișări cu președintele liberalilor, multe dintre panouri având mai multe fețe, iar reclamele sunt împrăștiate prin toată țara, în orașe și pe drumuri.

Citește și: Ciucă supără și PSD și USR – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.