Locuitorii din Cluj trag un semnal de alarmă cu privire la starea deplorabilă a străzii Ciucea, descriind-o ca fiind echivalentul unei „ulițe”, unde gropile au devenit aproape imposibil de evitat fără a risca daune grave mașinii.

„La intrarea dinspre Bulevardul Muncii pe strada Ciucea din Cluj-Napoca sunt denivelări care au ajuns greu de traversat. Întreaga stradă este plină de gropi, iar dacă nu se iau măsuri urgente, în curând va fi imposibil de trecut”, a semnalat un cetățean.

În replică, Primăria a informat că se află în proces de elaborare a documentației necesare pentru demararea lucrărilor de modernizare, însă acest proces mai durează. Se lucrează la întocmirea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI), urmând ca, după aprobarea acesteia, să fie redactată Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (DTAC) și Proiectul Tehnic. Strada Ciucea rămâne inclusă în programele de întreținere ale municipalității, iar intervențiile vor fi realizate după finalizarea procedurilor de aprobare și în funcție de alocările bugetare disponibile.

Cetățenii sunt nemulțumiți de acest răspuns și amenință că vor trimite facturile pentru reparațiile auto către Primărie.

„Ceea ce ați scris în răspunsul la sesizarea 625914 / 06.08.2024 înseamnă că, în cel mai bun caz, abia peste 1, 2 sau chiar 5 ani se va face drumul. Până atunci, ne rupem mașinile în craterele formate. Ar trebui să puneți măcar pietriș. Este inacceptabil ca în capitala Ardealului să avem condiții ca la sat. Putem aduce facturile pentru schimbarea suspensiilor și bucșelor la Primărie pentru decontare în această perioadă?”, a adăugat clujeanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.