Un clujean a fost aproape să fie amendat după ce a solicitat intervenția poliției pentru a rezolva problema unor persoane fără adăpost care, potrivit acestuia, s-au mutat din pădurea de lângă Baza Sportivă „La Terenuri” în spatele unei biserici din cartierul Mănăștur.

Bărbatul a filmat scene în care oamenii străzii își întindeau cearșafurile pe trotuar și a raportat situația inițial la Poliția Locală. Cu toate acestea, polițiștii locali nu au intervenit. Nemulțumit, clujeanul a apelat la 112 și a fost informat că polițiștii locali îl vor contacta.

Când aceștia au sosit la fața locului, în loc să se ocupe de situația reclamată, au încercat să-l amendeze pe bărbat pentru că se afla în compania unor persoane care consumau alcool în spațiul public.

„Am sunat la Poliția Locală pentru că oamenii străzii s-au mutat în spatele bisericii de la intersecția străzilor Ion Meșter și Izlazului. Când au venit, în loc să rezolve problema, au vrut să mă amendeze pe mine, doar pentru că eram cu niște prieteni care consumau bere în public. În ce lume trăim?”, a declarat clujeanul pentru Știri de Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.