După cum ne-am obișnuit în fiecare an, daunele aduse de Untold sunt prezente și în urma acestei ediții, fie că vorbim de pacienții din spitale care nu au putut dormi din cauza muzicii, fie că ne gândim la focurile de artificii de la cinci dimineața.

Dar un alt lucru pe care l-am acceptat deja este distrugerea spațiului verde din Parcul Mare, care după fiecare ediție trebuie să fie reparat. Și în acest an societatea care se ocupă de acest lucru este Eco Garden, care în anii trecuți a făcut o treabă submediocră.

Un lucru care trebuie menționat este că gazonul de la Cluj Arena s-a păstrat intact, Untold reușind acest lucru după ce a acoperit tot pământul cu plăci de protecție. Însă acest pas înainte vine după ani de minciuni, în care organizatorii au susținut ediție după ediție că vor înlocui cu totul gazonul, lucru care nu s-a întâmplat.

Mai mult, așa cum menționam într-un alt articol, Alin Tișe a susținut că angajații instituțiilor statului au lucrează în mod constant pentru a curăța după Untold. „Țin să le mulțumesc pe această cale colegilor mei, funcționari din cadrul direcției care se ocupă de administrarea stadionului Cluj Arena, dar și celorlalți angajați implicați, fără de care acest festival nu s-ar fi putut desfășura în cele mai bune condiții. A fost un efort deosebit și o solicitare maximă a acestora, singurii, cu excepția angajaților instituțiilor militarizate, care au muncit în regim continuu, chiar și câte 24 de ore, inclusiv noaptea, pentru ca totul să decurgă fără probleme, de o manieră impecabilă”.

2 COMENTARII

  1. Voi cred ca santeti niște ” Gica Contra ” o specie asemănătoare cu ” bolșevicii ” din Est care fac tot posibilul sa bage bete în roate peste tot și în EU ,numai sa nu se progreseze cu nimic ,sa ne tina cineva tot ” înapoiați ” și inculți, sa nu fim receptivi la nimic nou ! Va cunoaștem demult Nu veniți măcar cu vreo propunere doar criticați! Asa ați făcut și cu stadionul ,și cu sala de sport Cluj Arena etc. etc. Dar în ciuda tuturor acestor AUR- iști falși naționaliști, dușmani ai progresului Clujul ( si) datorita Cluj Arena și Untold este renumit în EU ,și în toată lumea !

  2. Consiliul/Primăria să facă bine să acceseze fonduri de care se poate și să construiască un campus permanent pentru evenimente în afara Clujului pe un teren al statului (care să fie deschis de primăvara până toamna târziu) cu capacitate de cel puțin 1 milion de locuri. Dacă solicită detalii pot să le furnizez și accept să mă implic ca și voluntar/neremunerat de la începutul până la sfârșitul proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.