Un bar din cartierul Ghoerhgnei a fost sancţionat cu o amendă de 400 de lei şi, ulterior, s-a dispus închiderea acestuia.

Măsurile au fost luate după ce polițiștii locali au constatat că operatorul economic desfăşura activități de bar, atât în interior, cât și la terasă, fără a deţine acord de funcţionare din partea autorităților publice locale. 

Controlul a avut loc la data de 22 septembrie 2023, însă patronul barului s-a decis să amâne puțin momentul închiderii și a contestat  procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor în instanță. 

Cu toate acestea, magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au respins plângerea contravențională ca neîntemeiată, la sfârșitul săptămânii trecute. 

Conform Ştiri de Cluj, magistrații clujeni au reținut că „atât sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 400 lei, cât și măsura complementară a suspendării activității au fost aplicate cu respectarea prevederilor legale.

Totodată, instanța reține că aplicarea măsurii complementare este obligatorie. Prin urmare, în absența vreunei puteri de apreciere asupra eventualei proporționalități a măsurii, nu pot fi primite nici apărările petentei privind neindicarea împrejurărilor care constituie temeiul suspendării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.