Cluj-Napoca va avea un centru de reabilitare pentru tinerii care se luptă cu adicții, unde aceștia vor primi tot suportul de care au nevoie pentru a trece peste probleme și pentru a-și schimba viața. Proiectul urmează să fie construit în Sălicea și finanțarea de patru milioane de euro va fi asigurată prin eforturile Teen Challenge România, o asociație internațională.

„Capacitatea noului centru va fi de aproximativ 50 de locuri, dintre care 30 vor fi dedicate adulților și 20 minorilor. Acest lucru va permite Teen Challenge să ofere suport esențial unui număr semnificativ de tineri din Cluj-Napoca și județele învecinate, contribuind la combaterea
dependențelor, violenței și vieții pe stradă.

Prin acest program, Teen Challenge își propune nu doar să trateze simptomele adicțiilor, ci să adreseze cauzele profunde care duc la astfel de comportamente, oferind astfel o șansă reală la o schimbare durabilă” a declarat Sergiu Staniște, Președinte Teen Challenge Cluj.

Pe data de 2 noiembrie 2024, Teen Challenge, în colaborare cu Orchestra NEW Hope, va organiza la Cluj-Napoca un concert caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru noul centru de reabilitare, iar toți banii rezultați din bilete vor fi folosiți la finanțarea centrului.

Citește și: Cum familia Ciobanca mutilează clădiri istorice – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.