În perioada 15-18 august, cu ocazia minivacanței, polițiștii de la Biroul de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș au desfășurat acțiuni specifice pentru a spori disciplina rutieră pe tronsoanele din județul Cluj.

Principalul obiectiv a fost prevenirea și combaterea incidentelor negative cauzate de nerespectarea limitelor legale de viteză.

Astfel, în urma abaterilor constatate, în perioada menționată, polițiștii au aplicat 188 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 91.000 de lei, dintre care 81 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 21 pentru nerespectarea prevederilor legale privind conducerea ansamblurilor rutiere, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 36.000 de lei.

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere și un certificat de înmatriculare. Exemple semnificative:
La data de 16 august a.c., polițiștii au surprins cu aparatul radar, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Alba, în timp ce rula cu viteza de 184 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

La data de 17 august a.c., polițiștii au surprins cu aparatul radar, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce rula cu viteza de 186 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

La data de 18 august a.c., polițiștii au surprins cu aparatul radar, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din municipiul București, în timp ce rula cu viteza de 187 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.