Pe aplicaţia My Cluj o clujeancă reclamă construcţia unui bloc „exagerat de aproape” de blocul paralel. De asemenea, lucrările la acest bloc ar aduce o serie de inconveninenţie locatarilor din blocul vecin cum ar fi: distrugerea drumului, blocarea parcării, obstrucţionarea circulaţiei şi, totodoată, zgomotul şi mizeria aferente. Mai mult, clujeanca cere scutirea de impozite a locatarilor din imobilul de pe strada Melodiei, nr.1, pe anul în curs, pe motiv că aceştia nu ar beneficia de standarele minime impuse de locuirea în oraş.

„Pe stada Melodiei se construiește de mai bine de doi ani un bloc, paralel cu imobilul Melodiei nr. 1. Noul bloc este exagerat de aproape de blocul existent iar toate inconvenientele construcției se simt exagerat pentru locatari care sunt și ei contribuabili ai orașului Cluj și deși nu beneficiază de scutiri de impozite nu beneficiază de statutul de orășeni. În timpul construcțiilor a fost blocată permanent parcarea, a fost blocat frecvent drumul în apropierea imobilului și s-a distru complet drumul (nu menționăm mizeria și zgomotul, la aceste aspecte nu reacționează nicio instituție a statului). De o perioadă destul de lungă, lucrările s-au oprit. șantierul nu este supravegheat. Ambalajele zboară până la intrarea în blocul de pe Melodiei 1, gardul care delimitează șantierul se apleacă la vânt până la drum obstrucționând circulația. Vă solicităm intervenția în zonă. recomandăm să aplicați locatarilor blocului de pe Melodiei 1 scutiri de impozite pentru anul în curs deoarece nu beneficiază de facilitățile minime presupuse de locuirea în oraș”, se arată în reclamaţia postată pe My Cluj.

3 COMENTARII

  1. N-au vreme cei din primărie, l-au prins deja pe individul cu căsuța mobila, și-au făcut planul de amenzi…cei de la mediu și din construcții nu au timp și oameni de trimis la control…dupa ce va fi gata construcția vor mai vedea ce este de facut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.