O nouă inițiativă legislativă va fi dezbătută la Senat pentru a fi majorate pedepsele pentru cei care conduc fără permis.

În septembrie vom dezbate în Senat, în procedură de urgență, o inițiativă legislativă prin care se vor majora pedepsele pentru cei care conduc un autovehicul fără permis. Iar pedepsele nu vor mai putea fi suspendate, indiferent dacă s-au produs sau nu accidente cu răniri sau decese”, a anunțat senatorul Robert Cazanciuc.

Potrivit acestuia, o altă lege (Legea 172/31 mai 2024 privind traficul de droguri) va pune „serios pe gânduri pe cei care ar intenționa să se urce la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor, știind că pot rămâne fără permis până la 10 ani, indiferent dacă au comis un accident sau nu”

Sursa: Cluj24

1 COMENTARIU

  1. „serios pe gânduri pe cei care ar intenționa să se urce la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor” . Cand esti BOU, precum dl. Cazan ciuc mai bine te abtii de la initiative legislative!!! Baaaa, fa-ta-la-u-le, cand esti beut sau fumat(injectat) NU TE POTI PUNE SERIOS PE GANDURI!!!! Abordarea e imbecila si pentru cei care au facut facultatea de drept la fara frecventa. Jaba’ cresti pedepsele, FATALAU-le, dejaba… Da’ un dobitoc, gandeste tot ca un dobitoc. Abordarea e alta. Primul pas e sa merji drecu la biblioteca si sa pui mana pe carti scrise de PROFESIONISTI. Apoi, daca stii, sa le citesti….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.