Într-o eră în care cumpărăturile online domină peisajul comercial, magazinele de retail se confruntă cu provocarea de a se adapta cerințelor consumatorilor și de a rămâne relevante. Pentru un furnizor de energie provocările sunt și mai mari, mai ales atunci când acesta răspunde unui public extins, cu nevoi diverse și complexe în raport cu consumul de energie, gestionarea facturilor și a costurilor, dar și  înțelegerea acestui domeniu.

E.ON răspunde acestei provocări și inaugurează primul concept store din România, în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca.

Primul concept store E.ON își așteaptă vizitatorii începând cu 22 august 2024 la parterul Iulius Mall Cluj-Napoca.

Ce este noul concept store E.ON?

Dacă până acum existau doar centre de relații clienți pentru  interacțiuni dedicate contractelor și serviciilor conexe furnizării de energie, astăzi, tot mai mulți clienți apelează la furnizorii de energie pentru soluții de control și reducere a consumului.

Ca răspuns, concept storeul E.ON va găzdui și prezenta prin tehnologie și consultanță personalizată, soluții pentru eficiență energetică, atât de tip self-service, cât și pentru case mai inteligente și eficiente.

Vizitatorii sunt invitați într-o călătorie de descoperire a soluțiilor cu care își pot ține sub control consumul și bugetul alocat utilităților de la distanță, gratuit și oricând, prin crearea și utilizarea unui cont de client E.ON Myline. Se vor putea lăsa inspirați cu idei și sfaturi de economisire direct de la consultanți experți în domeniu sau prin accesarea platformei educaționale Stație de energie.  Vor putea explora întreg portofoliul de soluții E.ON pentru eficiență energetică acasă, asistați pas cu pas  de experți în energie.

Mixul dintre display-urile digitale și sfaturile experților din concept store, facilitează accesul vizitatorilor la soluții energetice pentru consum redus și o amprentă de carbon mai mică, pentru luarea unor decizii informate și îmbunătățirea experienței de shopping.

Rezultatul? O înțelegere mai bună a raportului consum – confort – cost la pachet cu beneficiile energiei verzi, în tranziția spre un comportament și stil de viață mai sustenabil.

Ce vor găsi vizitatorii în noul concept store E.ON?

Încă de la deschidere, vizitatorii vor avea acces la soluții pentru eficiență energetică, precum soluții de încălzire cu centrale termice în condensare pe gaz, pentru răcire cu aer condiționat, pentru climatizare cu pompe de căldură, soluții pentru producția de energie electrică prin panouri fotovoltaice și soluții pentru mobilitatea electrică cu stații de încărcare pentru vehicule electrice.

Reprezentanții E.ON promit inclusiv o surpriză pentru vizitatorii din perioada 22 august – 5 septembrie 2024, prin posibilitatea participării la o tombolă cu premii substanțiale!

Suprizele nu se vor opri aici pentru audiența clujeană și nu numai, întrucât E.ON își propune ca în viitor, noul concept store să găzduiască workshopuri și ateliere dedicate educării unui comportament sustenabil, susținute de specialiști din domeniul energiei și evenimente care să încurajeze dezvoltarea comunităților locale, prin acțiuni CSR.

Prin acest concept store, E.ON își pune în practică angajamentul de a oferi soluții energetice sustenabile de tip self-service, dar și all-inclusive, de a îmbunătăți experiența clientului și de a fi un hub de educare a publicului consumator de energie, în spiritul tranziției mai ușoare spre un viitor mai verde. Concept store E.ON te așteaptă din 22 august 2024, la parter Iulius Mall Cluj-Napoca, de luni până duminică între orele 10:00-22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.