Un bărbat de 80 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină care nu i-a acordat prioritate, el fiind pe o bicicletă, accidentul având loc la o intersecție din centrul orașului Gherla, conform gherlainfo.ro.

A intervenit un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor calificat unui bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani. Acesta a fost transportat ulterior la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta prezenta afecțiuni ușoare.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat că o femeie de 35 de ani, din municipiul Gherla, care conducea un autoturism dinspre strada Clujului înspre Parcul Central, la pătrunderea în intersecție, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 80 de ani, din același municipiu, aflat pe bicicletă, în traversarea părții carosabile printr-un loc marcat și semnalizat, acroșându-l pe acesta.

Testarea cu aparatul etilotest a femeii de 35 de ani, a indicat rezultat negativ, iar în cazul biciclistului a rezultat o alcoolemie de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului a rezultat rănirea bărbatului de 80 de ani, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Citește și: PUZ-ul pentru Iulius Carbochim va fi votat joi de Consiliul Local. Se poate ajunge în instanță – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.