Imagine reprezentativă

Un bărbat de 33 de ani susține că a fost bătut de polițiști în sediul din Otopeni, acesta ajungând la spital unde a stat internat timp de trei zile, ei fiind externat cu diagnostice:  traumatism cranio-cerebral minor și alte cinci secundare, conform HotNews.

Acesta ar fi comandat un Bolt către aeroportul Otopeni, de unde urma să zboare înapoi în Italia, la muncă. Bărbatul susține că șoferul l-a dus la secția de poliție după ce ar fi refuzat să îi plătească 150 de lei pentru cursă, și nu 40 cât cerea în aplicația. Totuși, în imaginile furnizate pentru HotNews locația aleasă de client este chiar secția de poliție, și nu aeroportul.

După ce a ajuns la secția de poliție, bărbatul susține că a fost secretat „intenționat cât să pierd avionul”. „Îți garantez că n-o să pleci până la ora 07:00. Voi nu aveți de muncă în țară la voi?” ar fi întrebat un polițist, în ideea în care avionul bărbatului decola la 6.45.

Acesta mai susține că a fost bătut prima dată în secție de de către unul dintre polițiștii de serviciu, și mai apoi încă o dată pe scările de la intrare, în timp ce era scos afară. În urma acestor evenimente a chemat salvarea, susținând că „Nu mai puteam să mă mișc. Mi s-a încleștat tot corpul”.

Citește și: Acuzații grave la adresa lui Căpușan în legătură cu lucrările de la Elite City – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.