Cei trei minori care aproape au omorât un șofer de Bolt scapă pe moment ușor, aceștia primind doar control judiciar din partea autorităților, astfel încât se pot întoarce acasă, conform Știri de Cluj.

„La data de 24 august, au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, iar față de aceștia s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, transmite IPJ Cluj pentru sursa menționată.

Cei trei minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au lovit un șofer de Bolt în cap cu o sticlă, după ce acesta a refuzat să îi primească, minorii fiind beți. În urma actului de violență, copii au plecat, iar bărbatul de 50 de ani a intrat în stop cardio-respirator, ajungând la spital după o intervenție din partea SMURD.

Citește și: Emil Boc împinge Iulius Carbochim înainte să fie prea târziu. Consilierii locali nu știu încă cum vor vota – Ziar Gazeta de Cluj

1 COMENTARIU

  1. :)) magistratii clujeni in loc sa dea un exemplu, sa ii tina 30 de zile in arest i-au lasat acasa…bravo ma, o sa le dati si 1 an cu supendare…fain sa ai pensie speciala si sa ai grija de societate. Altii iau cate 3/4 ani oentru nimicuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.