imagine reprezentativa

Un bărbat care a fost arestat anul trecut pentru că a furat bani din trei biserici din Municipiul Dej a fost condamnat de către magistrații din Judecătoria Dej la trei ani și patru luni de închisoare, aceasta fiind o pedeapsă la care s-au adăugat altele două, tot pentru furt.

Acesta a intrat prin efracție în trei biserici într-o singură noapte și a reușit să fure doar din două dintre acestea, în celelalte făcând doar pagube; astfel, locașurile afectate sunt: Biserica Ortodoxă Dej 2, Biserica Ortodoxă Sfinţii Dr.Cosma Şi Damian, Biserica Reformată Dej și Biserica Penticostală Nr.1 Dej.

În noaptea cu pricina, bărbatul jucase la păcănele și pierdu-se toți banii pe care îi avea, astfel încât, sub influența alcoolului, a decis să fure din biserici. Acesta nu era la prima abatere de acest fel, fiind sub control judiciar tot pentru furt calificat, astfel încât la pedeapsa de trei ani și patru luni s-au contopit trei condamnări. În prezent, inculpatul a făcut apel, iar dosarul este la Curtea de Apel Cluj, unde prima ședință urmează să fie în octombrie.

Citește și: O nouă linie de gardă va fi deschisă la UPU – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.