Zona Gării, un punct crucial de intrare în oraș, se confruntă cu o problemă gravă de cerșetorie și mizerie, care afectează imaginea orașului și siguranța publică, se plâng locuitorii pe My Cluj. Cetățenii și vizitatorii reclamă prezența constantă a persoanelor care cerșesc, un fenomen bine cunoscut de Poliția Locală. Deși s-au aplicat amenzi în repetate rânduri, acestea nu au avut niciun efect, deoarece cei sancționați nu le plătesc, perpetuând astfel situația.

Gara, care ar trebui să fie o poartă primitoare pentru cei care vizitează orașul, a devenit un loc marcat de murdărie și discomfort, afectând negativ percepția asupra orașului nostru. Cetățenii cer măsuri urgente și eficiente din partea Poliției Locale, pentru a curăța zona și a descuraja cerșetoria, restaurând astfel ordinea și siguranța publică.

Reprezentanții autorităților locale sunt rugați să colaboreze pentru a găsi soluții durabile, care să includă atât măsuri de curățenie și igienizare, cât și acțiuni sociale pentru a ajuta persoanele aflate în dificultate, reducând astfel fenomenul cerșetoriei.

Este imperativ ca această zonă să fie transformată într-un loc sigur și curat, care să reflecte adevărata față a orașului nostru. Cetățenii așteaptă răspunsuri rapide și eficiente din partea autorităților competente.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.