Mai mulți locuitori din cartierul Mănăștur au sesizat pe aplicaţia My Cluj, în repetate rânduri, problemele care persistă în parkingul de pe strada Primăverii şi  afectează siguranța celor care folosesc parcarea.

Iluminatul defect și condiții precare de curățenie:
Una dintre principalele nemulțumiri raportate este legată de lipsa iluminatului la nivelul 2 al subsolului Parkingului. Mai multe sesizări indică faptul că, de aproximativ două săptămâni, iluminatul nu funcționează, ceea ce îngreunează accesul proprietarilor la autovehiculele parcate. Situația se agravează, spun aceștia, şi din cauza lipsei curățeniei.

„Orbecăim când mergem după mașină. Lipsa luminii face ca zona să fie periculoasă, iar starea de curățenie este deplorabilă”, declară un cetățean într-o sesizare pe My Cluj.

Infiltrații de apă și vegetație necontrolată:
De asemenea, mai muţi clujeani au raportat infiltrații de apă la nivelurile inferioare ale clădirii. Problemele persistă de peste două luni, iar sursa scurgerii încă nu a fost identificată și remediată, ceea ce ridică îngrijorări privind deteriorarea structurii clădirii și potențialele daune pe termen lung.

Totodată, o altă sesizare semnalează creșterea necontrolată a vegetației pe terasa Parkingului. Un mic copac a apărut lângă ventilatoarele din partea sudică a clădirii, iar persoanele care folosesc parcarea avertizează că rădăcinile acestuia ar putea compromite structura de beton, agravând problemele de întreținere ale clădirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.