Un tânăr de 25 de ani din Câmpia Turzii a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspectat de tâlhărie, după ce ar fi smuls o plasă din mâna unui bărbat de 52 de ani. Incidentul a avut loc pe 4 septembrie, iar polițiștii l-au identificat și audiat pe suspect la câteva zile după comiterea faptei. Ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

La data de 9 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani, din Câmpia Turzii, suspectat de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Investigațiile au arătat că, la data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 18:40, acesta ar fi smuls o plasă din mâna unui bărbat de 52 de ani din aceeași localitate, în care se aflau mai multe bunuri personale. În urma cercetărilor și acțiunilor operative, suspectul a fost identificat și adus la sediul poliției pentru audieri.

După administrarea probelor, polițiștii au decis reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar tânărul a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ulterior, suspectul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.