Locuitorii din Cluj-Napoca au atras atenția autorităților asupra cablurilor de telecomunicații care au ajuns pe stradă, care reprezintă un pericol.

„Pe străduța care leagă strada Vântului de strada Bradului sunt mai multe cabluri care atârna foarte mult și prezintă un pericol atât pentru mașini, cât și pentru copiii care locuiesc în zonă. în zona se lucrează la drum și la alte case în construcție și trec multe utilaje înalte care agață cablurile de pe stâlpi și pleacă mai departe fără nicio problemă. Acele cabluri ajung pe jos de mai bine de o săptămână și nimeni nu a făcut nimic să le aranjeze și să le pună la loc. Vă rog să faceți ceva și să anunțați pe cei care sunt responsabili”, relatează un clujean.

„Cablurile de telecomunicații au ajuns pe jos, în stradă și pe trotuar. Sunt un pericol pentru mașini si pietoni. Vă rog să dispuneți îndepărtarea cablurilor vechi, neutilizate”, este altă plângere referitoare la aceeași problemă.

Și săptămânile trecute s-au înregistrat mai multe sesizări, în care clujenii rugau autoritățile să intervină pentru a remedia problema cablurilor care atârnă pe străzi, dare se pare că nu s-a rezolvat nimic până în prezent.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/iohannis-ciuca-cel-mai-misterios-love-story-politic/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.