Șoferii de taxi de la aeroport au ajuns să-și batjocorească clienții, clujenii relatând că se simt „umiliți” de către aceștia. Nu doar că refuză curse destul de lungi, dar chiar și urlă la potențialii clienți.

„Taxi de la aeroport. De fiecare dată aceeași poveste, șoferii de taxi își bat joc de noi, ne refuză pe motiv că nu se poate plăti cu cardul, sau că e prea scurtă cursa (până în Borhanci). De data aceasta domnii șoferi au și început să urle la noi după ce ne-au refuzat pe motiv că nu pot lua clienți din cauza noastră. Sincer, m-am simțit umilit exact în momentul în care m-am întors acasă în orașul meu. Sper din suflet că puteți face ceva să nu mai existe situații de genul acesta într-un oraș civilizat”, spun clujenii pe MyCluj.

Poveștile și plângerile șoferilor de taxi care ofensează clienții datează de mult în Cluj, în special în zona aeroportului. Una dintre principalele obligații pe care le au taximetriștii este „să nu refuze clientul în efectuarea unei curse în interiorul localității și să respecte solicitările legale ale acestuia”, potrivit legii taximetriei nr. 38/2002 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/in-timp-ce-romania-doneaza-armament-de-peste-un-miliard-ucrainei-vecinii-nostri-sarbatoresc-rascoala-taranimii-ucrainene-impotriva-ocupantilor-si-colonizatorilor-romani/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.