Pe strada Uliului din Cluj-Napoca au început lucrările de refacere a canalizării menajere, dar canalizarea pluvială nici măcar nu a fost luată în calcul de către autorități. Locuitorii din zona respectivă sunt revoltați și cer revizuirea proiectului în vederea introducerii canalizării pluviale.

„Acum câteva zile în urmă s-au terminat lucrările la zidul de susținere de pe strada Uliului 90 și au început lucrările de refacere a canalizării menajere, dar fără canalizare pluvială ! Locuitorii străzii sunt revoltați din această cauză și se întreabă , de ce la o investiție atât de mare și importantă nu a fost prevăzută canalizarea pluvială , atâta timp cât apele pluviale și subterane au fost și vor fi pe viitor , factorul cel mai important în alunecările de pe stradă ?! Cerem de urgență să revizuiți proiectul și să introduceți și canalizarea pluvială de la nr. 94- 54, zonă unde din octombrie vor începe lucrările de consolidare!”, spun clujenii.

Indiferent că provine de la ploi sau din topirea zăpezii, apa trebuie evacuată de pe clădiri, din grădini, de pe alei sau străzi.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/soferii-de-taxi-de-la-aeroport-care-isi-bat-joc-de-clienti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.