Locuitorii din zona străzii Decebal, în apropierea unei treceri de pietoni, își exprimă îngrijorarea cu privire la numărul crescut de accidente care au loc săptămânal. Deși zona este semnalizată corespunzător, cu trei indicatoare care avertizează șoferii să cedeze trecerea, mulți conducători auto nu respectă regulile și nu încetinesc la apropierea de trecerea de pietoni.

Ub clujean a adresat o sesizare autorităților, subliniind că problema este ușor de rezolvat prin instalarea unor stâlpișori și a unuia sau două speedbumps, măsuri care ar putea contribui la reducerea accidentelor.

„Va mai scriu odata in speranta ca de data asta nu o sa mai fie tratat cu atata indiferenta din partea voastra. In fiecare saptamana este cate 1 accident in zona chiar daca acolo este o trecere de pietoni si 3 semne cu cedeaza trecerea, cine vine de pe strada Decebal dinspre centru pur si simplu nu incetineste. Problema foarte usor de rezolvat cu stalpisori si 1-2 speedbumps sau continuam cu accidentele…”, a scris un clujean pe My Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.