Clujenii se adresează Serviciului de Control pentru Protecția Mediului cu privință la o situație neobișnuită și anume niște mirosuri de nesuportat, de care clujenii se plâng că le-ar afecta considerabil calitatea vieții.

„Dorim să aducem la cunoștință o problemă persistentă legată de mirosuri insuportabile care afectează confortul și calitatea vieții în locuința noastră. Locuința noastră are o suprafață de 15 metri pătrați, și este închiriată de la primărie. La parter de la apartament Nr 5 suntem expuși unor mirosuri puternice și deranjante care provin de la această locuință aflata sub locuința noastră. Mirosurile sunt atât de intense încât ne afectează capacitatea de a ventila corespunzător spațiul locativ și de a trăi în condiții normale”, zic clujenii.

Aceștia au adăugat că: „această situație nu doar că ne afectează sănătatea și confortul personal, dar și limitează posibilitatea de a folosi corect locuința închiriată. În plus, considerăm că expunerea constantă la astfel de condiții reprezintă o încălcare a dreptului la viață, drept garantat de Constituția României, prin afectarea directă a sănătății noastre. Am încercat să rezolvăm această problemă discutând direct cu locatarii de la parter, dar fără succes. Din acest motiv, ne adresăm dumneavoastră pentru a solicita sprijinul și intervenția în rezolvarea acestei situații.”

Clujenii descriu situația ca una foarte gravă, susținând că le-ar fi încălcat dreptul la viață și cer Primăriei să ia măsurile necesare.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/aqua-park-ul-din-cluj-alta-promisiune-desarta/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.