După mai bine de un an de la ultima conferință pe presă, edilul Emil Boc a decis că a venit vremea pentru încă un asemenea eveniment; însă, scopul acesteia nu este acela de a fi transparent, cum se întâmplă în orașele civilizate, ci de a vorbi despre stadiul marilor proiecte de infrastructură ale Clujului.

După ce primăria a pierdut finanțarea din PNRR pentru metrou, societatea civilă a început să îl acuze pe Emil Boc că este incapabil să administreze proiecte de infrastructură mare, el readucând în discuție centura de diamant, care a durat șapte ani să fie finalizată, cu un preț dublu față de cel inițial.

În prezent, Primăria Cluj-Napoca vrea să înceapă lucrările la mai multe proiecte mari, printre care se numără metroul, trenul metropolitan și o centură reală.

Citește și: În ce mai este implicat asociatul Utilaj Prest, firma care exploatează ilegal de pe Muntele Băișorii – Ziar Gazeta de Cluj

1 COMENTARIU

  1. Și despre ce ne va vorbi domnul utecist transformat în democrat și apoi în mare liberal? Cred că ne că destăinui secrete despre erecția lui slabă, motiv pentru care a pierdut finanțarea pentru metrou. Totuși va pietrui străzile din centru cu dalele lui Videanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.