Un cetățean din Cluj-Napoca a trimis o sesizare către autorități, cu privire la lucrările de renovare și asfaltare de pe strada Crișan. Potrivit acestuia, în urma tăierilor de asfalt, nivelul trotuarului de pe partea dreaptă a străzii s-a ridicat cu 5-7 cm, ceea ce ar putea crea denivelări semnificative după finalizarea lucrărilor.

Clujeanul subliniază faptul că strada este intens circulată de persoane în vârstă și copii care se deplasează către și dinspre Școala Horea, iar denivelările rezultate pe trotuarul recent asfaltat pot reprezenta un risc major pentru siguranța pietonilor.

„Bună ziua, la lucrările de renovare si asfaltare de pe str. Crișan, in urma tăierilor de asfalt, asfaltul s-a inaltat uneori cu 5-7 cm pe trotuarul de pe partea dreapta, cum cobori. Va fac o sesizare preventiv pentru a va ruga să vă asigurați că la asfaltare (probabil intr-o zi-două) trotuarul nu va avea denivelări. Strada este foarte circulată de cetateni in vârstă si de copii mici care merg si vin de la școala Horea si denivelările la un trotuar asfaltat acum 2 ani de zile pot reprezenta un factor de risc”, se arată în sesizarea inregistrată pe My Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.