Nocturna bibliotecilor, cu activități pentru toate vârstele se desfășoară la sediul central al bibliotecii județene din Cluj, dar și la sediul din Mănăștur.

Este vorba despre Biblioteca Judeţeană ”Octavian Goga” din Cluj, care invită cetățenii să se alăture unei incursiuni în universul nemărginit al lecturii. Activitatea se desfășoară vineri, între orele Biblioteca Judeţeană ”Octavian Goga” din Cluj. Cei interesați sunt așteptați la sediul central al bibliotecii de pe Calea Dorobanţilor 104 (foto), dar și la filiala ”Traian Brad” din Mănăștur, de pe strada Izlazului 18, cu un program care va cuprinde activități pentru toate vârstele – de la ateliere de lectură și creativitate, la proiecții de teatru, filme și concerte live și expoziții tematice. Se vor organiza jocuri de societate, vânătoare de comori și provocări de evadare din escape room-ul bibliotecii. Participanții sunt invitați și la un quiz polițist online.

Menționăm și că pe tot parcursul serii Biblioteca Județeană oferă înscrieri gratuite doritorilor și posibilitatea unor vizite ghidate.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/parchetul-european-face-mai-multe-perchezitii-in-maramures/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.