Oligarhul pro-Kremlin Ilan Șor, care se ascunde la Moscova în urma unei condamnări de 15 ani de închisoare, a promis echivalentul a 29 de dolari persoanelor care vor vota „NU” la referendumul din Republica Moldova, în care cetățenii sunt întrebați dacă sunt de acord cu aderarea la Uniunea Europeană, conform Agerpres.

În 20 octombrie, deodată cu alegerile prezidențiale, cetățenii Republicii Moldova vor vota și asupra acestui referendum, iar din sondajele de opinie peste 66% dintre aceștia urmează să aleagă în favoarea aderării la Uniunea Europeană.

Cel mai vocal oponent al aderării Republicii Moldova la UE, Şor, condamnat la 15 ani de închisoare în Republica Moldova, promite bani celor care vor „convinge cât mai mulţi oameni din secţia lor de votare” să voteze „Nu” la referendumul proeuropean.

El a lansat un chat-bot pe Telegram, unde fiecare persoană înregistrată va primi „sarcini”. Acestea, ca de altfel şi cei care se vor înregistra pe respectivul canal, „vor primi bani”. Potrivit lui Şor, chat-botul „a reunit deja peste 800.000 de patrioţi din întreaga ţară”, conform sursei citate.

Citește și: Imocredit, IFN-ul de unde s-a împrumutat fostul şef SRI Eduard Hellvig a dat faliment .Iși mai plătește creditul Hellvig ? – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.