Pentru Klaus Iohannis, veștile proaste par să vină pe bandă rulantă în ultima vreme: după ce a pierdut încă o casă, după ce a rămas fără job în UE și în NATO și după ce nu i se mai permite să candideze la alegerile parlamentare, din 20 decembrie Agenția Națională de Integritate va putea să își continue ancheta împotriva actualului Președinte, conform fanatik.ro.

ANI și-a început ancheta asupra averii lui Klaus Iohannis în 2009, iar după o pauză a fost reluată în 2010, doar ca în 2014 să fie pusă pe pauză în mod definitiv, după ce acesta a devenit Președinte. În timpul celor două mandate doar Parlamentul putea să îi ceară ANI să își continue ancheta, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, inspectorii de integritate vor trebui să aștepte până când Iohannis va ieși din funcție: 20 decembrie.

Ancheta ar fi trebuit să vizeze două dintre cele șase case pe care Iohannis le deținea, el acumulând „o avere ce depășește veniturile realizate și nu a respectat dispozițiile legale referitoare la completarea și depunerea declarațiilor de avere și de interese (lucrarea nr A/1218/II/2009)”, conform sursei citate.

Citește și: Imocredit, IFN-ul de unde s-a împrumutat fostul şef SRI Eduard Hellvig a dat faliment .Iși mai plătește creditul Hellvig ? – Ziar Gazeta de Cluj

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.