Poză de Torsten Dettlaff pe Pexels.com

Planificarea unui concediu implică o mulţime de aspecte, de la alegerea cazării şi până la obiectivele turistice pe care le vei vizita. Desigur, transportul este şi el un aspect important, însă nu doar când vine vorba de modul în care ajungi de acasă până la destinaţia de vacanţă. Contează foarte mult şi cum te vei deplasa dintr-un loc în altul odată ce ajungi la destinaţie. Fie că mergi în city-break, fie că mergi la mare, libertatea de mişcare este esenţială.

O soluţie foarte bună este să optezi pentru închirierea unei maşini odată ce ajungi la destinaţie, lucru ce îţi poate aduce o mulţime de beneficii.

Iată TOP 3 motive pentru a alege o maşină închiriată pentru următoarea vacanţă

  1. Mai multă libertate de mișcare

Atunci când închiriezi o maşină pentru vacanţă te vei bucura de foarte multă libertate de mişcare. Imaginează-ţi că pleci într-un city-break, la mare ori la munte într-o ţară străină şi nu mai trebuie să verifici harta transportului în comun, să îţi instalezi aplicaţii de ride-sharing sau să cauţi firme de taxi. Închirierea unei maşini te poate scăpa de un stres şi îţi poate oferi libertatea de mişcare ca să vizitezi ce vrei, când vrei.

În plus te vei bucura de un program flexibil, deoarece nu mai depinzi de orarul autobuzelor, de timpul dedicat găsirii unui taxi sau de orarul excursiilor în grupuri mari.

  1. Extra confort

Când te deplasezi cu maşina te bucuri de un confort sporit, pe care nu îl vei regăsi în autobuze, taxiuri sau maşini de ride sharing. Poți să alegi ce muzică vrei, intensitatea aerului condiţionat sau modul de aşezare al bagajelor în portbagaj. În plus, ai şi putere de decizie asupra ritmului în care călătoreşti. Vrei să opreşti pe drum 20 de minute? Nicio problemă, vei putea face asta.

În general serviciile de rent a car oferă extra confort, fie că le foloseşti în străinătate, fie că le foloseşti în ţară. Dacă eşti interesat/ă de servicii rent a car Bucureşti, pe wlc.ro găseşti exact ce îţi trebuie.

  1. Economie pe termen lung

La prima vedere poate părea scump să închiriezi o maşină în vacanţă, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Dacă pui pe hârtie toate costurile pe care le poţi avea cu taxiuri, autobuze, tren şi/sau microbuze, e posibil să ai o surpriză. Deseori, în străinătate, serviciile de taxi şi ride-sharing sunt foarte scumpe, iar astfel de cheltuieli se adună.

Costurile pentru serviciile rent a car se pot împărţi dacă vor fi mai multe persoane care folosesc maşina. Spre exemplu, dacă pleci în vacanţa cu încă doi prieteni, costul de închiriere se va împărţi la 3.

Închirierea unei maşini când pleci în vacanţă îţi va oferi numeroase beneficii. Te vei bucura de libertate de mişcare, confort şi control asupra ritmului în care călătoreşti. În plus, pe termen lung poţi chiar să faci economie, comparativ cu cheltuielile alocate pe taxiuri, transportul în comun sau servicii de ride-sharing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.