Partidul REPER, din care a făcut parte și Dacian Cioloș, a rămas fără conducere centrală, după ce 15 dintre cei 25 de membri ai Biroului Național și-au dat demisia pe parcursul a mai multor luni, conform lui Iustin Dumitrescu, unul dintre cei 15 care au plecat din organizație.

„În urmă cu 3 luni am renunțat și la funcția de membru în Biroul Național Reper deoarece nu am putut să agreez modul cum făceau politică cei care conduc partidul și astăzi. În opinia mea, e un mod lipsit de viziune.

Eu am fost al 13-lea membru din Biroul Național care a demisionat de la început, iar după mine au mai urmat cel puțin 2. Astăzi înțeleg perfect de ce au demisionat 15 dintre cei 25 de membri ai Biroului Național de la început.

Ei bine, după aproape 3 luni de atunci nu am văzut nicio îmbunătățire a aspectelor care m-au făcut să iau acea decizie” a afirmat acesta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: În Cluj-Napoca,  autorizațiile de construcții se dau după prietenii. Fostul cameraman al lui Boc este favorit, nu stă la coadă – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.