Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au efectuat în ieri dimineață o percheziție la domiciliul unui bărbat de 36 de ani din Florești, cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce a amenințat cu un pistol airsoft într-o altercație.

În urma unei altercații izbucnite într-un magazin de panificație din Florești, la data de 1 octombrie, patru bărbați au tulburat ordinea publică, iar unul dintre aceștia ar fi amenințat cu un pistol airsoft. Incidentul a fost semnalat printr-un apel la 112, însă la sosirea poliției, persoanele implicate nu mai erau la fața locului.

După cercetări și identificarea tuturor celor implicați, polițiștii au reținut doi bărbați în vârstă de 21 și 35 de ani, iar în cursul zilei de 2 octombrie, bărbatul de 36 de ani a fost și el reținut în urma unei percheziții domiciliare, alături de un alt participant la altercație. Poliția continuă cercetările pentru tulburarea ordinii publice și, în cazul bărbatului de 36 de ani, pentru port sau folosire fără drept a unui obiect periculos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.