sursa foto: ştiri de Cluj
sursa foto: ştiri de Cluj

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Râmnicu Vâlcea au desfășurat recent o acțiune în urma căreia două adolescente din Gilău, județul Cluj, au fost acuzate de furt calificat. Cele două tinere, ambele în vârstă de 17 ani, sunt suspectate că au sustras 9 telefoane mobile dintr-un magazin din Râmnicu Vâlcea, la finalul lunii august.

La data de 2 octombrie, sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii au efectuat două percheziții la domiciliile celor două suspecte. În urma acțiunii, una dintre fete a fost identificată și dusă la sediul Poliției din Râmnicu Vâlcea pentru continuarea investigațiilor, în baza unui mandat de aducere.

După administrarea probelor, a fost dispusă reținerea tinerei pentru 24 de ore, aceasta fiind plasată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Ancheta este în curs, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și dispunerea măsurilor legale.

Acțiunea a fost sprijinită de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și Serviciul Criminalistic Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.