Până în prezent, studenții care prezentau actele necesare puteau beneficia de gratuitate pentru abonamentele CTP. UBB face un anunț care schimbă puțin situația:

„În condițiile majorării tarifelor la transportul în comun și a menținerii la 10% a nivelului de sprijin oferit de autoritățile locale, noi ne susținem în continuare studenții care au nevoie de aceste reduceri, suportând din bugetul propriu, la fel ca până acum, cheltuielile aferente transportului în comun. Astfel, reducerea va fi acordată direct studentului pe baza documentelor de decont, ceea ce va duce, firesc, la o responsabilizare a tuturor părților implicate, nicidecum la descurajarea studenților. UBB va suporta în continuare cheltuielile aferente transportului studenților în perioada în care ei beneficiază în mod real de acest serviciu și de care ei se folosesc de ea. Este vorba, spre exemplu, despre utilizarea mult redusă de abonamente în perioada vacanțelor, despre utilizarea doar a anumitor linii de transport etc.”

Citește și: https://gazetadecluj.ro/consiliul-judetean-preda-spre-administrare-primariei-comunei-apahida-mai-multe-sectoare-situate-pe-dj-105s/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.