Un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Turda a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat că și-a agresat fosta iubită și i-a furat un inel în valoare de 6.000 de lei. Incidentul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 octombrie 2024, când bărbatul a pătruns prin efracție și escaladare în locuința fostei concubine.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, bărbatul era deja cunoscut pentru activități infracționale. Pe lângă agresiunea fizică și furtul inelului, acesta a condus prin municipiul Turda, deși avea permisul de conducere suspendat. În plus, bărbatul se afla sub influența unor substanțe interzise, fapt confirmat de probele biologice recoltate de la o unitate medicală.

Incidentul a fost raportat la Poliția municipiului Turda printr-un apel la numărul de urgență 112 în jurul orei 01:50, pe data de 5 octombrie. Polițiștii au intervenit prompt, reținând bărbatul pentru 24 de ore, iar ulterior, Judecătoria Turda a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.