Mai multe avioane care trebuiau să aterizeze sau să decoleze din Aeroportul Cluj-Napoca întâmpină probleme din cauza vizibilității reduse, astfel încât două avioane au fost redirecționate către Sibiu, transmite Boarding Pass.

Aceste două zboruri sunt de la Tarom, dinspre București, respectiv de la Ryanair, dinspre Paris, iar un alt avion Wizz Air care se repoziționa de la Roma la Cluj-Napoca așteaptă în aer. Cele două avioane care au aterizat la Sibiu vor veni la Cluj-Napoca după ce vor fi realimentate.

Din cauza vizibilității reduse, mai multe zboruri care trebuiau să decoleze de la Cluj-Napoca în dimineața zilei de marți, 8 octombrie 2024, au întârzieri notabile. Întârzierile se vor întinde, probabil, pe toată durata zilei, conform sursei citate.

La Aeroportul Avram Iancu au fost investiți 14,6 milioane de lei pentru un sistem de balizaj, care ar trebui să facă posibilă aterizarea avioanelor și pe condiții meteo extreme, dar care se pare că nu este suficient de performant pentru a fi util.

Citește și: Primăria vrea metrou, dar nu poate administra niciun bloc ANL – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.