Într-o sesizare postată pe aplicaţia My Cluj, locuitorii din zona intersecției străzilor Plopilor cu Sesului solicită Primăriei reinstalarea gardului de protecție în jurul parcului de copii, după ce acesta a fost îndepărtat acum patru săptămâni pentru lucrări la o conductă de apă curentă.

În lipsa acestuia, copiii care se joacă în parc pot ieși direct în stradă, punându-se astfel în pericol. Trotuarul din apropiere nu dispune de o altă protecție, iar gardul viu existent este insuficient, fiind rar și de dimensiuni mici.

„Către Primărie, Vă aduc la cunoștință că, în urmă cu 4 săptămâni, gardul din jurul parcului de copii a fost îndepărtat pentru a permite lucrările la o conductă de apă curentă. De atunci, gardul nu a fost reinstalat, iar această situație prezintă un pericol pentru copii, deoarece aceștia pot ieși direct în stradă. Trotuarul din apropiere nu are altă protecție, iar gardul viu existent este insuficient, fiind rar și de dimensiuni mici. Vă rog să luați măsurile necesare pentru reinstalarea cât mai rapidă a gardului, pentru a preveni orice accident. Locatie: plopilor colt cu sesului”, se arată în sesizarea postată pe My Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.