Mașina de ridicări a fost prezentă azi pe strada Băița din cartierul Gheorgheni. Problema parcărilor neregulamentare nu este o noutate pentru Cluj. După zeci, poate chir sute de sesizări, poliția pare să faca ceva.

Zilnic, MyCluj este aglomerat de sesizări referitoare la aceeași problemă: parcări alandala, care dau mari bătăi de cap cetățenilor.

„Revin iar cu același probleme, mașinile parcate neregulamentar, sub indicatorul cu staționarea interzisă plus atenție se ridică autovehiculele, însă de câțiva ani tot așa, această duba stă parcată de cel puțin o lună de zile, nemișcată, v-aș ruga să începeți să îi sancționați, sau să ridicați autovehiculele parcate aici, cum se face și în centru, când parchezi aiurea”, se plânf clujenii.

Astăzi, ca prin minune, s-a luat acțiune: mașinile parcate neregulamentar încep să fie ridicate. Totuși, mai există o problemă, și anume lipsa parcărilor, care obligă șoferii de multe ori să parcheze oriunde. Când nu ai soluții, te adaptezi. Cetățenii au început să găsească singuri soluții (sigur, nu regulamentare), decât să se bazeze pe Primărie pentru a rezolva problema locurilor de parcare inexistente.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/lucrarile-la-reteaua-de-apa-de-pe-strada-constantin-brancusi-stagneaza/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.