Marcelus Suciu – proprietarul celui mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca

Lanțul de restaurante Marty, care a fost deschis de către afaceristul Marceluş Suciu, a fost vândut grupului bucureștean City Grill, care urmează să dețină un pachet majoritar, conform news.ro. În cadrul parteneriatului dintre cele două grupuri din piaţa HoReCa, fondatorii Marty Restaurants continuă să gestioneze operaţiunile restaurantelor Marty din Cluj Napoca.

În urma parteneriatului dintre Grupul CityGrill şi Marty Restaurants, operaţiunile celor șase restaurante din Cluj, cu o capacitate totală de 1.321 de locuri, vor fi în continuare conduse de echipa locală, discuțiile dintre cele două părți ținând mai bine de doi ani.

Potrivit datelor publice de pe site-ul Ministerului Finanțelor, Marty Pan, firma care administrează restaurantele avea în 2023 o cifră de afaceri de 6.605.723 milioane de lei, în scădere față 9.029.841 mil. lei în 2022.

Profitul raportat de societate anul trecut a fost de 6.414.546 mil. lei, mult în creștere față de cel din 2022 (98.283 lei) iar numărul mediu de angajați era de 23, același precum cel raportat și în 2022.

Citește și: Constatare extrem de gravă: Candidatul prezidențial Nicolae Ciucă este analfabet funcțional – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.