Un bărbat din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv sub acuzațiile de șantaj, violarea vieții private, lovire și fals informatic, după ce a fost acuzat că a constrâns o persoană, timp de câteva luni, să îi ofere sume de bani și să îndeplinească diverse cereri, sub amenințarea publicării unor imagini intime. Potrivit autorităților, bărbatul a obținut în total aproximativ 12.000 de euro de la victimă.

Între lunile mai și octombrie 2024, inculpatul a filmat victima în ipostaze intime, fără consimțământul acesteia, și a distribuit imaginile către persoane cunoscute victimei, afectându-i grav imaginea publică și provocându-i suferință psihică. De asemenea, în luna septembrie 2024, acesta a agresat fizic victima în timpul unei întâlniri la Târgu Mureș, provocându-i răni vizibile.

Bărbatul a creat conturi false pe rețele de socializare, folosind fotografii reale ale victimei, cu scopul de a-i prejudicia reputația. În plus, acesta a cerut victimei să activeze localizarea telefonului mobil și să șteargă anumite convorbiri, pentru a menține controlul asupra sa.

Conform comunicatului Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, inculpatul a realizat fotografii și înregistrări cu conținut explicit în diverse locații, inclusiv la domiciliul victimei și într-un hotel din Târgu Mureș, pe care ulterior le-a transmis către mai multe persoane cunoscute victimei, provocându-i suferință psihică și afectându-i grav imaginea și cariera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.