Conform informațiilor transmise de jurnalistul Cornel Ivanciuc, DNA Cluj a dat curs unui denunț penal împotriva candidatului AUR, George Simion.

„Vestea bună pe care v-o dau în exclusivitate la Departamentul de Investigații este că împotriva lui George Simion s-a depus un denunț penal, la DNA Cluj, căruia i s-a dat curs acum circa două luni. Deci acțiunea împotriva lui George Simion a început. Eu sunt absolut convins că la nivelul țării, la nivelul organizațiilor AUR, unde se întâmplă aceste samavolnicii, există persoane care probabil că și ele au depus denunturi penale la DNA. Așteptăm legea să-și facă mendrele, să-și urmeze calea”, este mesajul jurnalistului de pe pagina de TikTok, Departamentul de Investigații.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/consiliul-local-va-vota-azi-modificarile-adus

2 COMENTARII

  1. Gresit este unul din serviciile locale un delator de la vechea securitate spalat si reformat in USR. Pana azi unde ai fost ai sapat in arhive si nu ai gasit nimic . La fel a facut si DNA Cluj a prins si condamnat tot ce era de prins la Cluj si nu mai au ce face desi ….are balta mult peste si sare pe afara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.